Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah karanfil görmek

Rüyada siyah karanfil görmek

Rüyada siyah karanfil görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, aradığı çareleri bulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada siyah karanfil gördüyseniz:

  • Diğerleriyle fikirlerinizi paylaşma konusunda isteksiz olabilir veya paylaşma anında stres yaşayabilirsiniz.

Rüyada siyah karanfil görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine alamet eder.

Rüyada karanfil baharat görmek hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulur.

Rüyada karanfil yemek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına inanılır.

Rüyada pembe karanfil almak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pembe karanfil görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanfil çiçeği görmek ibadetlerini de aksatmayacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş karanfil görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına işarettir.

Rüyada karanfil ekmek korkularını yeneceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments