Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe karanfil görmek

Rüyada pembe karanfil görmek

Rüyada pembe karanfil görmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, güzel günler görüleceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada pembe karanfil gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlarda bazı kişilerin sizi kurtaracağını, uyaracağını veya olumlu tavsiyelerde bulunacağını sanıyorsanız, yanıyor olabilirsiniz.

Rüyada pembe karanfil almak kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe karanfil görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına delalet etmektedir.

Rüyada karanfil almak olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına işarettir.

Rüyada saksıda karanfil görmek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine rivayet eder.

Rüyada karanfil çiğnemek işlerin çığırından çıkacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına yorulur.

Rüyada gül ve karanfil görmek onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına inanılır.

Rüyada karanfil koklamak hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, ailenin büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı karanfil aldığını görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments