Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı ve beyaz karanfil görmek

Rüyada kırmızı ve beyaz karanfil görmek

Rüyada kırmızı ve beyaz karanfil görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı ve beyaz karanfil gördüyseniz:

  • Ev, aile veya sağlığınızla ilgili yaşanan engellemeler veya aksilikler azalıyor.

Rüyada kırmızı ve beyaz karanfil görmek ağız tadının kaçacağına, ortaklıkların bozulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı beyaz karanfil görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada kırmızı karanfil vermek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı karanfil buketi görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada kırmızı karanfil dağıtmak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine inanılır.

Rüyada kırmızı karanfil koklamak işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, maddi kayba uğrayacağına, sevindirici haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı karanfil aldığını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı karanfil almak çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, iş yeri sahibi olacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments