Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat hediye etmek

Rüyada saat hediye etmek

Rüyada saat hediye etmek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, sevinçli haberlere, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, sağlığını geri kazanacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada saat hediye etmek gördüyseniz:

  • Herkes ön plana çıkmak istiyor veya bir numarayı arıyor olabilir.

Rüyada saat hediye almak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, makam sahibi olacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hediye saat takmak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvar saat hediye almak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine delalettir.

Rüyada altın kol saati hediye almak anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın saat hediye etmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saat hediyesi almak dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hediye kol saati almak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, işlerinin büyüyeceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına işaret eder.

Rüyada kol saati hediye etmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, ayrılanların birleşeceğine, elinin darlıktan kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments