Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden bileklik almak

Rüyada birinden bileklik almak

Rüyada birinden bileklik almak çalışmalarının takdir edileceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada birinden bileklik almak gördüyseniz:

  • Engellerle karşılaşırsanız stratejinizi gözden geçirmelisiniz.

Rüyada bileklik görmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına yorulur.

Rüyada beyaz bileklik takmak şansının her zaman kendinden yana gideceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine delalettir.

Rüyada isim yazılı bileklik görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine delalet eder.

Rüyada altın bileklik çalmak en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasına bileklik takmak uzaktan haberler işiteceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada altın bileklik satmak kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli bileklik görmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine delalet eder.

Rüyada bileklik kaybetmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments