Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli bileklik görmek

Rüyada renkli bileklik görmek

Rüyada renkli bileklik görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada renkli bileklik gördüyseniz:

  • Mevcut durumları en doğru şekilde yönetebilmek veya sorunları çözebilmek için, öncelikle gerçekte neler olup bittiğini anlamaya çalışmanız veya gerçek manzarayı görmeniz gerekebilir.

Rüyada renkli bileklik görmek hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada elmas bileklik takmak sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, iyi geçiminin de bozulacağına rivayet eder.

Rüyada altın ve gümüş bileklik görmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada bileklik görmek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, çalışıyorsa terfi alacağına delalettir.

Rüyada bileklik taktığını görmek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya rivayet eder.

Rüyada altın bileklik satmak elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada boncuklu bileklik almak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments