Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileklik görmek

Rüyada bileklik görmek

Rüyada bileklik görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bileklik gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşebilir veya işinizi ilgilendiren aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada renkli bileklik görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına inanılır.

Rüyada birine bileklik takmak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya delalettir.

Rüyada pırlanta bileklik görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, maddi olanakların artacağına işarettir.

Rüyada ip bileklik görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine delalet eder.

Rüyada birinden bileklik almak toplum içindeki yerin değerleneceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çelik bileklik görmek huzurun bozulacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada gümüş bileklik hediye almak giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın bileklik satmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments