Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden anahtarlık almak

Rüyada birinden anahtarlık almak

Rüyada birinden anahtarlık almak bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinden anahtarlık almak gördüyseniz:

  • İlginç bir fikrinizin işe yaramaya başladığını görebilirsiniz.

Rüyada anahtar kolye görmek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada çekmecede anahtar görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada anahtarla kasa açmak Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine alamet eder.

Rüyada tamir anahtarı görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, maddi gücünün eksileceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine işarettir.

Rüyada başbakana anahtar vermek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, çok iyi paralar kazanılacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işarettir.

Rüyada araba anahtarını görmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada yeni anahtar görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına delalet eder.

Rüyada anahtar istemek alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments