Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni anahtar görmek

Rüyada yeni anahtar görmek

Rüyada yeni anahtar görmek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, hoşluklarla karşılaşacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada yeni anahtar gördüyseniz:

  • Duygusal hatalara açıksınız.

Rüyada yeni ev anahtarı görmek sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine delalettir.

Rüyada yeni anahtar görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, büyük borçlar alınacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeğe anahtar vermek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına yorulmaktadır.

Rüyada küflü anahtar görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asma kilit ve anahtar görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada anahtar sakladığını görmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anahtar düşürmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada kapıdan anahtar almak eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments