Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakana anahtar vermek

Rüyada başbakana anahtar vermek

Rüyada başbakana anahtar vermek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, insanlar tarafından tanınacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada başbakana anahtar vermek gördüyseniz:

  • Gitmeniz gereken yerlere ulaşabilmek için gerekenden biraz daha erken yola çıkmanızda fayda var.

Rüyada başbakana anahtar vermek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, arzuların gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada başbakanla yan yana olmak başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine işarettir.

Rüyada başbakan koruması olmak hem yaşama olan inancına kavuşacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, güzel davetler alacağına rivayet eder.

Rüyada babanı başbakan görmek üçüncü gözünün açılacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine işaret eder.

Rüyada başbakanı yemeğe davet etmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada başbakana korumalık yapmak gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başbakandan iş istemek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanın karısı olduğunu görmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments