Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtarla kasa açmak

Rüyada anahtarla kasa açmak

Rüyada anahtarla kasa açmak onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, hayır vereceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada anahtarla kasa açmak gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen gtmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Rüyada anahtarla kasa açmak maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına rivayet eder.

Rüyada çelik kasa açmak sevinçten gözyaşı dökeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kasa açmak çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine yorulur.

Rüyada çelik kasa anahtarı görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, büyük paralara sahip olacağına işarettir.

Rüyada kasa anahtarı görmek mutluluğunun zedeleneceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada kasa anahtar görmek büyük kazançlar getireceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada evi anahtarla açmak miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada anahtarla araba kapısı açmak işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments