Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtar istemek

Rüyada anahtar istemek

Rüyada anahtar istemek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, yuva kuracağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada anahtar istemek gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmaların söz konusu olabilir.

Rüyada araba anahtarı istemek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına inanılır.

Rüyada birinden anahtar istemek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine işaret eder.

Rüyada anahtar istemek iyi niyetinden uzaklaşacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada elinde anahtar görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına işaret eder.

Rüyada yeşil anahtarlık görmek ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, bilmediği duyguları tadacağına işaret eder.

Rüyada boru anahtarı görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine delalettir.

Rüyada iki tane anahtar görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işarettir.

Rüyada başbakana anahtar vermek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, karın artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments