Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtar kolye görmek

Rüyada anahtar kolye görmek

Rüyada anahtar kolye görmek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, razı geleceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine işarettir.

Rüyada anahtar kolye gördüyseniz:

  • İş, aşk, şansa bağlı her şeyde başarılı olmamanız için bir sebep yok.Size karlı bir iş teklif edebilirler.

Rüyada altın anahtar kolye görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, şansının açık olacağına, geçineceğine tabir olunur.

Rüyada anahtar kolye görmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada denize anahtar atmak yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada anahtarı eline almak hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada evin anahtarını çaldırmak hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine alamet eder.

Rüyada anahtar ve para görmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, huzurlu günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada anahtarı atmak hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine işaret eder.

Rüyada anahtar yuttuğunu görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments