Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun biriyle selamlaşmak

Rüyada küs olduğun biriyle selamlaşmak

Rüyada küs olduğun biriyle selamlaşmak çok kolay bir hayatı olacağına, işlerinin zarara uğrayacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğun biriyle selamlaşmak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulamaya çalışan kişilere izin vermeyin ya da kendinizi rahatsız hissetmenize yol açabilecek harcamalardan veya yatırımlardan kaçının.

Rüyada küs olduğun biriyle selamlaşmak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, iyi geçiminin de bozulacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğun birine selam vermek zor zamanlar yaşayacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada asker selamı görmek yol alacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadınla selamlaşmak çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına inanılır.

Rüyada namaz selam vermek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada topluma selam vermek beklenilen takdiri alacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada asker selamı almak birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına işaret eder.

Rüyada salavat getirerek selamlaşmak zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments