Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılmak selam vermek

Rüyada namaz kılmak selam vermek

Rüyada namaz kılmak selam vermek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına işarettir.

Rüyada namaz kılmak selam vermek gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi zor durumlar zaman alabilir.

Rüyada namaz kılmak selam vermek sevilen bir dostu kaybetmeye, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına inanılır.

Rüyada namaz selam vermek karısı şile arasının çok iyi olacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada namazda selam vermek çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken selam vermek kar sağlayacağı işlere gireceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine yorulur.

Rüyada namaz selamı vermek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada namazdan sonra selam vermek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, neşenin yerine geleceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılıp selam vermek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, hem de zengin biri olacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada kum üzerinde namaz kılmak işlerin çok büyümeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments