Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pasta saklamak

Rüyada pasta saklamak

Rüyada pasta saklamak yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada pasta saklamak gördüyseniz:

  • Memnun olmanız, aynı zamanda da değerlendirmeniz gereken avantajlı bir konumdasınız.

Rüyada pasta saklamak girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada delil saklamak hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına inanılır.

Rüyada bir şeyi saklamak çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına alamet eder.

Rüyada elma saklamak üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına işaret eder.

Rüyada terlik saklamak gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden para saklamak her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada sakladığını bulmak sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir şeyler sakladığını görmek barış için adım atacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, başkalarının malına göz dikeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments