Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada delil saklamak

Rüyada delil saklamak

Rüyada delil saklamak tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada delil saklamak gördüyseniz:

  • Beklediğiniz paraya kavuşabilir veya yüklü miktarda para ödemesi yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada delil saklamak korkularının yok olacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini deliler hastanesinde görmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, iyi halini yitireceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada delil aramak mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada deliler hastanesine yatmak ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada delilo oynamak hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, müjdeli haberler alınacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deliler hastanesi görmek zenginliğe sahip olacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada deliler hastanesine gitmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deliler görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, yönetici makamına oturacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments