Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yiyecek saklamak

Rüyada yiyecek saklamak

Rüyada yiyecek saklamak problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine delalet eder.

Rüyada yiyecek saklamak gördüyseniz:

  • Alışverişler veya keyif için yapılan harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada yiyecek saklamak kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına inanılır.

Rüyada kurtlu yiyecek görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bozuk yiyecek yemek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına delalettir.

Rüyada beyaz yiyecek görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, çok güzel işlere gireceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada yiyecek balık görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine yorulur.

Rüyada kuru yiyecek görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bozulmuş yiyecek görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza delalet eder.

Rüyada yiyecek hazırlamak arzu ve isteklerine kavuşacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments