Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğini korumak

Rüyada bebeğini korumak

Rüyada bebeğini korumak ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, yüzünü güldüreceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına işarettir.

Rüyada bebeğini korumak gördüyseniz:

  • Sigorta sayılabilecek garantileriniz olmasa da, mantıklı ölçüde ilerleme zamanı.Hırslı çalışmalarınızın olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada bebeği korumak eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğini korumak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebekleri korumak pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada bebek korumak spor yapmaya başlanılacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir bebeği korumak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada korumak kollamak doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada padişahı korumak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına inanılır.

Rüyada birini korumak zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments