Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden saklanmak

Rüyada ölüden saklanmak

Rüyada ölüden saklanmak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, içini açmaya karar vereceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, sağlığının bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada ölüden saklanmak gördüyseniz:

  • Meydana gelecek tartışmalı ortamları sakinleştirmeniz neredeyse imkansız olabilir.

Rüyada ölüden saklanmak cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine yorulur.

Rüyada kaçtığını saklandığını görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir evde saklanmak zenginliğinin, konforunun artacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada evde saklandığını görmek aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada masanın altına saklanmak rızkın da ömür boyu süreceğine, yeni ev eşyaları alınacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elbise dolabına saklanmak rızkından olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada çatıya saklanmak zarar edeceği bir döneme gireceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada bir eve saklanmak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, çok büyük bir rahata ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments