Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabasını hapishanede görmek

Rüyada akrabasını hapishanede görmek

Rüyada akrabasını hapishanede görmek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, kişinin afiyette olacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada akrabasını hapishanede gördüyseniz:

  • Evinizde veya ailenizde arkadaşlık ilişkilerinizi veya ilgi alanlarınızı etkileyecek önemli değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada akrabasını hapishanede görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakınını hapishanede görmek uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, en büyük acılarının dineceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin hapishaneye girdiğini görmek onun kıymetini her daim bileceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine işarettir.

Rüyada yakınını hapishane görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyi hapishanede görmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, biraz dinleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini hapishaneden kaçarken görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına tabir olunur.

Rüyada hapishanede çalışmak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hapishanedeki yakınını görmek ticaret ehli kimse olacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments