Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapishanede çalışmak

Rüyada hapishanede çalışmak

Rüyada hapishanede çalışmak hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına delalet eder.

Rüyada hapishanede çalışmak gördüyseniz:

  • Göreceğiniz yardım veya destekler yaşam tarzınızda değişikliklere neden olabilir.

Rüyada hapishaneden kaçmaya çalışmak belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına alamet eder.

Rüyada hapishanede çalışmak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin hapishaneye girdiğini görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine yorulur.

Rüyada hapishane koğuşu görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğini hapishanede görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına yorulur.

Rüyada hapishaneye gireceğini öğrenmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada hapishaneyi ziyaret etmek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına alamet eder.

Rüyada birini hapishanede görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments