Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınını hapishanede görmek

Rüyada yakınını hapishanede görmek

Rüyada yakınını hapishanede görmek yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, hafif ve iyi hissedeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakınını hapishanede gördüyseniz:

  • Uyarı veren konuları önemsemelisiniz.

Rüyada yakınını hapishane görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına işaret etmektedir.

Rüyada hapishanedeki yakınını görmek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına rivayet eder.

Rüyada yakınını hapishanede görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada hapishaneye atılmak yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada hapishanede görmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, hedeflerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada hapishane kapısı görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini hapishanede görmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi hapishanede görmek işlerde aksilikler yaşanacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments