Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınını hapishane görmek

Rüyada yakınını hapishane görmek

Rüyada yakınını hapishane görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yakınını hapishane gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerde verdiğiniz ölçüde alamamanız sizi üzebilir.

Rüyada yakınını hapishanede görmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada hapishanedeki yakınını görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine yorulur.

Rüyada yakınını hapishane görmek imkânların günden güne azalacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına alamet eder.

Rüyada hapishaneyi görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine yorulur.

Rüyada hapishanede olmak zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kırgınların barışacağına alamet eder.

Rüyada başkasını hapishanede görmek işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, manevi olarak hasar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hapishanede gezmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, işlerinin de rast gideceğine inanılır.

Rüyada hapishaneden kaçmaya çalışmak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments