Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini hapishaneden kaçarken görmek

Rüyada kendini hapishaneden kaçarken görmek

Rüyada kendini hapishaneden kaçarken görmek tamamlanmadan kalacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, yaşamdan istediklerini alacağına, bunu da herkese ilan edeceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine rivayet eder.

Rüyada kendini hapishaneden kaçarken gördüyseniz:

  • Zayıf konuma düşmemeye veya o şekilde görünmemeye dikkat etmelisiniz.

Rüyada kendini hapishaneden kaçarken görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hayatını yoluna koymaya delalet eder.

Rüyada arkadaşını kaçarken görmek zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaçarak saklanmak sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada yılanı kaçarken görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kısmetlerin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kaçarak evlendiğini görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Rüyada kaçarak uçmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine alamet eder.

Rüyada birinden kaçarak uçmak ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini kaçarken görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments