Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birikmiş yağmur suyu görmek

Rüyada birikmiş yağmur suyu görmek

Rüyada birikmiş yağmur suyu görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birikmiş yağmur suyu gördüyseniz:

  • Epeydir üzerinizde bulunan bazı olumsuzluklardan kurtulmakla beraber başka konularda şansınız kapanmakta.Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan tamamen kurtulabilirsiniz.

Rüyada yağmur suyuyla yüz yıkamak çok iyi atılımlar yapılacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine tabir olunur.

Rüyada kirli yağmur suyu görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine işaret eder.

Rüyada evde yağmur suyu görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada su ve yağmur görmek onu darda bırakmayacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada yağmur suyu görmek zengin olunacak bir işe girileceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada su yağmur görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur suyu biriktirmek kara kara düşüneceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur suyu birikintisi görmek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, cebinin para göreceğine, dinden çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments