Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkası tarafından yakalanmak

Rüyada başkası tarafından yakalanmak

Rüyada başkası tarafından yakalanmak aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, dinde olgunlaşacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine tabir olunur.

Rüyada başkası tarafından yakalanmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda kili ilişkileriniz veya iş birlikleriniz dikkat gerektiriyor.

Rüyada başkası tarafından yakalanmak duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, içinin huzurla dolacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından yakalanmak son model arabaya sahip olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada hayvan tarafından yakalanmak iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, para kazanmaya, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker tarafından yakalanmak içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, bir bebek sahibi olacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada terörist tarafından yakalanmak yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, müjdeli haberler alacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis tarafından yakalanmak kazancının hiç azalmayacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada bir hayvan tarafından yakalanmak verimliliğinin de artacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine alamet eder.

Rüyada biri tarafından yakalanmak yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, strese gireceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments