Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisi tarafından yakalanmak

Rüyada birisi tarafından yakalanmak

Rüyada birisi tarafından yakalanmak anlayışlı bir kısmet çıkacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, canın derdine düşeceğine işarettir.

Rüyada birisi tarafından yakalanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin jest olarak algılayabileceği veya hoşuna gidecek ufak tefek hoşluklar yapmaya ya da bulmaya çalışmanızın size oldukça olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada asker tarafından yakalanmak sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine işarettir.

Rüyada polis tarafından yakalanmak yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, çok büyük başarı kazanacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine işarettir.

Rüyada başkası tarafından yakalanmak hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada birisi tarafından yakalanmak hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir hayvan tarafından yakalanmak atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada biri tarafından yakalanmak rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada askerler tarafından yakalanmak yeni bir yol çizileceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine inanılır.

Rüyada terörist tarafından yakalanmak mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, rahat edileceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments