Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir hayvan tarafından yakalanmak

Rüyada bir hayvan tarafından yakalanmak

Rüyada bir hayvan tarafından yakalanmak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, çok uğraş vereceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine delalet eder.

Rüyada bir hayvan tarafından yakalanmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce konuyu tam olarak kavramak için, söylenenlere kulak vermelisiniz.

Rüyada bir hayvan tarafından yakalanmak muradına ereceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayvan tarafından yakalanmak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, sorunların üstüste geleceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada polis tarafından yakalanmak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, içine düşen fesada yeniliceğine alamet eder.

Rüyada terörist tarafından yakalanmak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada askerler tarafından yakalanmak birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkası tarafından yakalanmak umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine delalettir.

Rüyada asker tarafından yakalanmak günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada birisi tarafından yakalanmak diplomalı kimse olacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments