Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker tarafından yakalanmak

Rüyada asker tarafından yakalanmak

Rüyada asker tarafından yakalanmak onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına alamet eder.

Rüyada asker tarafından yakalanmak gördüyseniz:

  • İnsani yardım projeleri ya da çalışmaları size, hayattaki daha önemli şeyleri anlama fırsatı verebilir.

Rüyada askerler tarafından yakalanmak yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına işarettir.

Rüyada asker tarafından yakalanmak rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, başarısının azalacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada askerlere yakalanmak ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada askere yakalanmak iş dünyasında üne kavuşulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına delalettir.

Rüyada biri tarafından yakalanmak yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir hayvan tarafından yakalanmak kendisini keşfedeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından yakalanmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, dualarına karşılık alacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada polis tarafından yakalanmak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments