Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvan tarafından yakalanmak

Rüyada hayvan tarafından yakalanmak

Rüyada hayvan tarafından yakalanmak saygınlık elde edeceğine, sıkıntılar son bulacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, adım atarken çok zorlanacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına inanılır.

Rüyada hayvan tarafından yakalanmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini veya sonuçlanmasını istiyorsanız, bazı sırlar saklamanız gerekebilir.

Rüyada hayvan tarafından yakalanmak işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, dertlerinden kurtulacağına, hayırlı bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir hayvan tarafından yakalanmak aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada asker tarafından yakalanmak sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada polis tarafından yakalanmak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine tabir olunur.

Rüyada askerler tarafından yakalanmak sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biri tarafından yakalanmak gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına yorulur.

Rüyada başkası tarafından yakalanmak kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalettir.

Rüyada birisi tarafından yakalanmak borçların kısa zamanda ödeneceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments