Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşi tarafından vurulmak

Rüyada kardeşi tarafından vurulmak

Rüyada kardeşi tarafından vurulmak alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşi tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Baskı altında dahi asaletinizi bozmamalısınız.

Rüyada kardeş tarafından vurulmak sevap işleyeceğine, dua alacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, işten yana şansının açık olacağına işaret eder.

Rüyada kardeşi tarafından vurulmak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işarettir.

Rüyada kardeşin vurulduğunu görmek yeni iş fırsatları yakalayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine delalettir.

Rüyada kardeşinin vurulduğunu görmek işlerini boşvereceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına işarettir.

Rüyada kardeşinin silahla vurulduğunu görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işarettir.

Rüyada erkek kardeşinin vurulduğunu görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine işarettir.

Rüyada kardeşinin vurulduğunu duymak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına işarettir.

Rüyada polis tarafından vurulmak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments