Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kandırmak

Rüyada birini kandırmak

Rüyada birini kandırmak sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, içinin rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada birini kandırmak gördüyseniz:

  • Verimli konuşmalar veya bilginizi gösterebileceğiniz girişimler ön plana çıkabilir.

Rüyada biri tarafından kandırılmak yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada dolandırılmak kandırılmak gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini kandırmak rızkın ve kısmetin artacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına yorulur.

Rüyada sevgilisi tarafından kandırılmak borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaş tarafından kandırılmak ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada birini kandırmak hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına işaret eder.

Rüyada sevgili tarafından kandırılmak uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kandırıldığını görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, başarıya giden yolların açık olacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments