Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşi tarafından kandırılmak

Rüyada eşi tarafından kandırılmak

Rüyada eşi tarafından kandırılmak sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına rivayet eder.

Rüyada eşi tarafından kandırılmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz istikrar kazanarak ciddi noktalara gelebilir.

Rüyada eşi tarafından kandırılmak rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine delalettir.

Rüyada sevgili tarafından kandırılmak kalp kıracağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına işarettir.

Rüyada arkadaş tarafından kandırılmak saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, rahata kavuşmaya, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına delalettir.

Rüyada biri tarafından kandırılmak her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine delalettir.

Rüyada sevgilisi tarafından kandırılmak ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, istediği noktalara geleceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini kandırmak elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini kandırmak işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına rivayet eder.

Rüyada aldatılmak kandırılmak kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments