Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün seni çağırdığını görmek

Rüyada ölünün seni çağırdığını görmek

Rüyada ölünün seni çağırdığını görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, istenmeyen bir yolculuğa, sorunların günden güne daha da artacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına yorulur.

Rüyada ölünün seni çağırdığını gördüyseniz:

  • Rastgele bir öneri hukuki, resmi, gayrimenkul, eğitim v.b konularda yaşanan bir zorluğu çözmenizde yardımcı olabilir.

Rüyada ölünün seni çağırdığını görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir ölünün seni çağırdığını görmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada birinin seni çağırdığını görmek çok güzel günler geçirileceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin seni çağırdığını görmek ailesindeki huzurun bozulacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine inanılır.

Rüyada ölü çağırmak karşısına kötü kişilerin çıkacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün kendini çağırdığını görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, hayatının da zorlaşacağına inanılır.

Rüyada ölüye çağırmak kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölü birinin çağırdığını görmek en gösterişli arabalara bineceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments