Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin seni özlediğini görmek

Rüyada birinin seni özlediğini görmek

Rüyada birinin seni özlediğini görmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, işlerin aksayacağına, dertlerine derman arayacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına inanılır.

Rüyada birinin seni özlediğini gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya kendinizde yapacağınız değişiklikler ruhen size iyi gelebilir.

Rüyada birinin seni özlediğini görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada özlediğin birinin geldiğini görmek herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, sıhhat kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada özlediğini söylemek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birini özlemek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına tabir olunur.

Rüyada çok özlediği birini görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin özlediğini görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada anneni özlemek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments