Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla horoz görmek

Rüyada birden fazla horoz görmek

Rüyada birden fazla horoz görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla horoz gördüyseniz:

  • Değişimden çok fazla hoşlanmasınızda bazı şeyleri denemenin her zaman faydası olabilir.

Rüyada birden fazla horoz görmek diploma ve meslek sahibi olacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına delalettir.

Rüyada birden fazla bavul görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yeni bir hayat kuracağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine alamet eder.

Rüyada birden fazla tuvalet görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla kişinin öldüğünü görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, sevdiğini söyleyeceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla örümcek görmek üstünlük elde edeceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla çanta görmek büyük başarılara işlere imza atılacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına delalettir.

Rüyada birden fazla araba görmek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına işarettir.

Rüyada birden fazla bebek doğurmak neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments