Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi birden fazla görmek

Rüyada bir kişiyi birden fazla görmek

Rüyada bir kişiyi birden fazla görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, ayrıcalık elde edeceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada bir kişiyi birden fazla gördüyseniz:

  • Bazı işleriniz veya girişimlerinizden kar sağlayabilir, para kazabilirsiniz.

Rüyada birden fazla kişiyle evlenmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada birden fazla kişiyi bıçaklamak işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla kişinin öldüğünü görmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, saygınlık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir kişiyi birden fazla görmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla kişiyle kavga etmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla kişiyi öldürmek günah işleyeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla kişiyi dövmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla kişi görmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments