Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla fare görmek

Rüyada birden fazla fare görmek

Rüyada birden fazla fare görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada birden fazla fare gördüyseniz:

  • Fazla zorladığınızda ise riskiniz artacak.

Rüyada birden fazla fare görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla göz görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine işarettir.

Rüyada birden fazla civciv görmek modern insanlarla tanışılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına inanılır.

Rüyada birden fazla beyaz köpek görmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla koyun görmek çok iyi işler gerçekleştireceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla ev görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla ayna görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla hilal görmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments