Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla kapı görmek

Rüyada birden fazla kapı görmek

Rüyada birden fazla kapı görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, elindekini de bitireceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla kapı gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınız veya parasal konular ön plana çıkıyor.

Rüyada birden fazla kapı görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine delalettir.

Rüyada birden fazla yumurta görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla koç görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına yorulur.

Rüyada birden fazla tavuk görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, malvarlığının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla hamile kadın görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada birden fazla erkek çocuğu görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla cenin görmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla kıyafet görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, karamsarlığa düşeceğine, evleneceğinize işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments