Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla tavuk görmek

Rüyada birden fazla tavuk görmek

Rüyada birden fazla tavuk görmek konferans ve seminerlere katılacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla tavuk gördüyseniz:

  • Bazı iş veya planlarınızda yeni düzenlemeler yapılmasını gerektiren önerilere açık olmalısınız.

Rüyada birden fazla tavuk görmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla minare görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla terlik görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, ileriye gideceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada birden fazla kadınla evlenmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine delalet eder.

Rüyada birden fazla bebek doğurmak hayallerin gerçekleştirileceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla polis görmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına delalet eder.

Rüyada birden fazla makas görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla cüzdan görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments