Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla cüzdan görmek

Rüyada birden fazla cüzdan görmek

Rüyada birden fazla cüzdan görmek hoşgörülü biri olunacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, yakın akrabadan gelecek habere işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla cüzdan gördüyseniz:

  • Duygusal konular üretkenliğinizi olumsuz etkileyebilir.

Rüyada birden fazla cüzdan görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, mülk sahibi olacağına, şansızlığın kırılacağına inanılır.

Rüyada birden fazla gelinlik görmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla kişiyi dövmek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla kişiyi bıçaklamak sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada birden fazla buzdolabı görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine işarettir.

Rüyada birden fazla göbek deliği görmek umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine inanılır.

Rüyada birden fazla sanatçı görmek sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, anne babanın üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla sigara içmek işlerinin karışacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments