Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla polis görmek

Rüyada birden fazla polis görmek

Rüyada birden fazla polis görmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla polis gördüyseniz:

  • Ortamı netleştirebilmek için doğru sorular sormak veya doğru cevaplar vermek gerekebilir.

Rüyada birden fazla polis görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla kadın görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla alyans takmak kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, istediklerini elde edeceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla yol görmek iyiliğe kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada birden fazla bebek emzirmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla makas görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada birden fazla hediye almak başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla tarak görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, malını ve canını riske edeceğine, iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments