Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla terlik görmek

Rüyada birden fazla terlik görmek

Rüyada birden fazla terlik görmek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, gelir kaybedeceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sevinçli haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla terlik gördüyseniz:

  • Asabi dengenizi korursanız kazançlı çıkarsınız.

Rüyada birden fazla terlik görmek sorunlu zamanlar geçireceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla gelin görmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, ruhen rahatlığa erileceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla gömlek görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla muhabbet kuşu görmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla iğne görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla kadın görmek uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi birden fazla görmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla tesbih görmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments