Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla makas görmek

Rüyada birden fazla makas görmek

Rüyada birden fazla makas görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, makam ve söz sahibi olacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, şeytana uyacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına delalettir.

Rüyada birden fazla makas gördüyseniz:

  • Herkes serzenişte bulunurken zor olsa da, herkese yeterli gelecek kalıcı sonuçlar bulunması gerekiyor.

Rüyada birden fazla makas görmek kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla uçak görmek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla altın görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada birden fazla silah görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla ayakkabı almak azalacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, umutlarının yarım kalmayacağına delalettir.

Rüyada birden fazla güneş görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla telefon görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine alamet eder.

Rüyada birden fazla dolunay görmek parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments