Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla minare görmek

Rüyada birden fazla minare görmek

Rüyada birden fazla minare görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla minare gördüyseniz:

  • Ufak tatsızlıklar canınızın sıkılmasına neden olabilir.

Rüyada birden fazla minare görmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla tavuk görmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla makas görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada birden fazla yol görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla gemi görmek sorunların elbirliği ile aşılacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına işarettir.

Rüyada birden fazla gelin görmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına delalettir.

Rüyada birden fazla oda görmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla hilal görmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments