Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla mezar görmek

Rüyada birden fazla mezar görmek

Rüyada birden fazla mezar görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına işarettir.

Rüyada birden fazla mezar gördüyseniz:

  • Farklı seçimler yapmasını istediğiniz kişiler varsa, etkilemekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada birden fazla mezar görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, bekar ise evleneceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine işarettir.

Rüyada birden fazla kişiyi bıçaklamak rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada birden fazla ayakkabı görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, borçlarının çoğalacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla terlik görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla uçak görmek hayatının da düzene gireceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla oda görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla polis görmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla hindi görmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments