Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabanın vurulduğunu görmek

Rüyada akrabanın vurulduğunu görmek

Rüyada akrabanın vurulduğunu görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına yorulur.

Rüyada akrabanın vurulduğunu gördüyseniz:

  • Duygularınızın size bazı bedeller ödetmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada akraba tarafından vurulmak yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada akrabanın vurulduğunu görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına işaret eder.

Rüyada pompalı tüfekle vurulmak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla enseden vurulmak o şekilde bir çözüm bulacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına delalet eder.

Rüyada parmağından iğne vurulmak verilen emeklerin karşılığının alınacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, büyük bir servete kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalbinden silahla vurulmak toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine delalettir.

Rüyada bir kadın tarafından vurulmak insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mızrakla vurulmak kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments