Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağından iğne vurulmak

Rüyada parmağından iğne vurulmak

Rüyada parmağından iğne vurulmak kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, patron koltuğuna geçeceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağından iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Haraketsizlikten kaynaklanan bir uyuşukluk içinde olmanız da mümkündür.

Rüyada parmaktan iğne vurulmak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, mevki edineceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına yorulur.

Rüyada parmağından iğne vurulmak üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmağından iğne vurulmak işlerinin azalacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine yorulur.

Rüyada başkasının iğne vurulduğunu görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişe iğne vurulmak itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kasıktan iğne vurulmak dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, insanlar tarafından sevileceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine yorulur.

Rüyada bacaktan iğne vurulmak sıkıntılı bir işe girileceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine delalet eder.

Rüyada zorla iğne vurulmak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, büyük tartışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments