Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla gemi görmek

Rüyada birden fazla gemi görmek

Rüyada birden fazla gemi görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, yatırımların heba olacağına, sorunlarını bitireceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla gemi gördüyseniz:

  • Sizin karlı zannettiğiniz şeylerin ardında bilmediğiniz bazı durumlar olabilir.

Rüyada birden fazla gemi görmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla insan öldürmek işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada birden fazla oda görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına yorulur.

Rüyada birden fazla gömlek görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birden fazla kişinin öldüğünü görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla anahtar görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada birden fazla bıçak görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine alamet eder.

Rüyada birden fazla hortum görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments